Dag van de Ondernemer

Beste ondernemer,

Op 15 november is het de Dag van de Ondernemer. Op deze dag staan we stil bij de ondernemers in onze gemeente, bij u!

We willen u bedanken voor uw lef en doorzettingsvermogen, voor uw ondernemerschap in onze gemeente! Wij nodigen u dan ook graag op om op 15 november deel te nemen aan het bedrijfsbezoek bij Hamletz van Annechien ten Have in Beerta.

Annechien is Agrarisch ondernemer van het jaar 2019. Ze vertelt ons over haar ondernemerschap waar lef, uitdaging, innovatie, digitalisering en automatisering centraal staan.

Hou uw digitale postbus in de gaten voor de uitnodiging! Bent u nog niet opgenomen in het adressenbestand voor het ontvangen van uitnodigingen voor bijeenkomsten, seminars etc. maar wilt u er wel bij zijn? Stuur dan een e-mail met ‘ja, ik wil graag uitnodigingen ontvangen’ naar ondernemersloket@gemeente-oldambt.nl. Vergeet s.v.p. niet uw bedrijfsnaam erbij te vermelden. Graag tot 15 november!