Gemeentegids Oldambt 2023-2024

30 januari 2023
Algemeen

De officiële gemeentegids van Oldambt wordt geproduceerd en uitgegeven door Akse Media uit Den Helder. In de week van 30 januari start Akse Media met het actualiseren van de redactionele adressen voor de nieuwe aankomende gemeentegids 2023-2024.

Controle gegevens in gemeentegids

Alle verenigingen, instellingen en organisaties Oldambt die in de gemeentegids staan vermeld en waarvan het e-mailadres bekend is bij de uitgever, krijgen van Akse Media een e-mail ter controle van hun gegevens. Deze e-mail is voorzien van een unieke persoonlijke code, zodat men zelf de gegevens kan controleren en vervolgens naar wens kan aanpassen.

De overige vermeldingen in de gids worden tijdens de actualisatie periode telefonisch door Akse Media benaderd.

Advertentie in gemeentegids

Akse media start ook met de advertentiewerving voor de gemeentegids.

Let op. Wordt u gebeld door een bedrijf dat zich voordoet als Akse Media en vertrouwt u het niet? Vraag dan of u terug mag bellen. Als dit niet mogelijk is of als u een ander telefoonnummer moet bellen dan het telefoonnummer van Akse Media (0223-668877), dan heeft u waarschijnlijk met een oplichter te maken. Wees dus alert.

Nieuwe vermeldingen

U dient zelf uw organisatie of vereniging aan te melden voor eventuele plaatsing in het redactionele A t/m Z adressengedeelte.

Wijzigingen en/of aanmeldingen kunt u op de volgende manieren aanleveren: 

  • per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. gemeentegids Oldambt)
  • telefonisch: 0598-371760 (redactie Akse Media)
  • schriftelijk: Akse Media (t.a.v. gemeentegids Oldambt), Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte kunnen aan de redactie worden doorgegeven tot uiterlijk week 12, 24 maart 2023.