Goed idee of hulp bij het behalen van doelen

Ben je tussen de 14 en 23 jaar en heb je het gevoel dat je in je dagelijkse leven wel wat extra ondersteuning kan krijgen bij het bereiken van je doelen? Bijvoorbeeld bij het halen van je diploma? Kans050 kan je hierbij helpen, door te zoeken naar een mentor die bij jou past. Deze mentor vindt het leuk om een jongere te ondersteunen en heeft een jaar lang regelmatig contact met je.

Heb je een goed idee en vraag je je af hoe je dit idee het beste kan uitvoeren? Wil je samen met andere jongeren werken aan het uitvoeren van deze ideeën, dan kun je terecht bij de jongerenwerkers in het Oldambt, in Winschoten kun je bij Jongerencentrum 't Spoor zo even binnenwandelen.

Vanuit jongerencentrum 't Spoor is een groep jongeren actief, onder de naam RealID, die meer aandacht wil voor voor LHBT-jongeren in het Oldambt. Heb jij ook ideeën en/of wil je iets delen met de RealID projectgroep? Neem dan contact op met het jongerenwerk.

Tot slot kun je ook altijd bij het Jongerenwerk en het (Jeugd)Maatschappelijk werk van Sociaal Werk Oldambt terecht voor ondersteuning bij het behalen van doelen.

Heb je op deze pagina niet gevonden wat je zocht? Op de hoofdpagina van Hulp in uw Omgeving vind je andere projecten en/of organisaties die misschien beter aansluiten op jouw situatie of vraag.