Afscheid waarnemend burgemeester Rika Pot op 28 januari

Burgemeester Rika Pot treedt op 28 januari af. Sinds juni was zij waarnemend burgemeester van Oldambt na het onverwachte overlijden van burgemeester Pieter Smit. Op haar welbekende doortastende, betrokken en hartelijke manier, gaf Rika invulling aan het waarnemerschap. Nu Cora-Yfke Sikkema binnenkort begint als burgemeester, zit Rika haar taak erop. In de Oldambtster van januari besteden we nog uitgebreid aandacht aan het afscheid van Rika.

Uitnodiging afscheid Rika Pot

Rika Pot neemt afscheid tijdens een informeel samenzijn na afloop van de raadsvergadering op 28 januari. Vindt u het leuk om bij Rika’s laatste raadsvergadering te zijn en haar daarna tijdens een informele borrel gedag te zeggen? Dan kan dat. U bent van harte welkom.

De vergadering begint om 20.00 uur en duurt bij benadering 1 à 1½ uur, locatie: Halte Democratie, Havenkade-West 1 Winschoten. Aansluitend is er de informele afscheidsborrel in de HarbourClub, Havenkade-West 3 in Winschoten. Komt u alleen naar de borrel? Houdt u er dan rekening mee dat het aanvangstijdstip niet exact te bepalen is in verband met de voorafgaande raadsvergadering.