Installatie burgemeester Cora-Yfke Sikkema op 29 januari

Op 29 januari wordt onze nieuwe burgemeester Cora-Yfke Sikkema geïnstalleerd. Dat gebeurt tijdens de openbare raadsvergadering om 20.00 uur in Halte Democratie in Winschoten. Tijdens de vergadering zal burgemeester Sikkema  de eed of belofte afleggen. Belangstellenden zijn van harte welkom bij de installatie en de receptie na afloop. Tijd: 20.00 uur. Locatie: Halte Democratie, Havenkade-West 1 in Winschoten. Waarnemend burgemeester Rika Pot neemt de avond ervoor, op 28 januari al afscheid.

Kennismaking met de dorpen en wijken

De middag voorafgaand aan haar officiële installatie, maakt Cora-Yfke in De Klinker in Winschoten kennis met de dorpen en wijken. Dat gebeurt in een programma tussen 14.00 en 17.00 uur. Dorps- en wijkvertegenwoordigers vertellen in 2 tot 3 minuten wat hún dorp zo leuk maakt. Ook blikken ze alvast vooruit op wat Cora-Yfke er gaat zien tijdens de kennismakingstoer later in het jaar.

Inwoners te gast tijdens introductie nieuwe burgemeester

Wilt u als inwoner van de gemeente Oldambt bij de introductie van de nieuwe burgemeester zijn? Gedurende het middagprogramma en/of tijdens de installatie en receptie na afloop? Meld u dan voor 12 januari aan via de link. Maar let op; meld u snel aan. Het aantal plaatsen is beperkt.

Direct aanmelden voor het bijwonen van het middagprogramma met de nieuwe burgemeester.
Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden kan tot 12 januari, daarna ontvangt u bericht.