Wie wordt de vrijwillger(sorganisatie) van het jaar?

Dagelijks zijn ontzettend veel vrijwilligers actief in onze gemeente. Dat vieren we met een vrijwilligersfeest op 20 november in ‘In den Stallen’ (Oostereinde 10 in Winschoten). Tijdens de feestavond maken we bekend wie de vrijwilliger, de vrijwilligersorganisatie en de jongste vrijwilliger van het jaar worden.

Onze burgemeester Cora-Yfke Sikkema roept iedereen op om vrijwilligers of vrijwilligersorganisaties te nomineren voor deze mooie titels. Wil je weten hoe je iemand of een organisatie kunt nomineren? Bekijk dan het filmpje hieronder. Nomineren kan tot 15 oktober.

Wilt u zelf aanwezig zijn op woensdag 20 november? Meld u dan voor 1 november aan door een e-mail te sturen naar vrijwilligerswerk@sociaalwerkoldambt.nl. Vergeet niet uw vrijwilligersorganisatie, uw voornaam, achternaam en adres te benoemen in de mail.

Lukt digitaal aanmelden niet? Dan is aanmelden mogelijk door te bellen met de receptie van Sociaal Werk Oldambt: (0597) 421 833.