Bewonersavond Scheemda, gemeente Oldambt

De gaskraan wel of niet opnieuw opendraaien? Hoe staat het met het afhandelen van de schades door de gaswinning?

Op woensdag 6 juli van 19.00 – 22.00 uur organiseert het Groninger Gasberaad een bewonersavond in Herberg De Esborg in Scheemda voor inwoners van de gemeente Oldambt. Sprekers op deze avond zijn Dhr. Kortmann van het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) en Cora-Yfke Sikkema, burgemeester van de gemeente Oldambt. Zij vertellen u meer over de huidige ontwikkelingen en de stand van zaken met betrekking tot het afhandelen van schades. Ook is er ruimte om vragen te stellen en uw verhaal te delen.

Naast het officiële programma is er een informatiemarkt waar u verder kunt praten over de gaswinning, specifieke vragen kunt stellen of met elkaar kunt napraten.

Het programma:

• 19.00 uur Inloop
  • 19.30 uur Opening door Jan Wigboldus (Groninger Gasberaad)
  • 19:40 uur Spreker de heer Kortmann (IMG)
  • 20:00 uur Vragenronde
  • 20:20 uur Pauze
  • 20:30 uur Spreker burgemeester Cora-Yfke Sikkema (gemeente Oldambt)
  • 20:45 uur Vragenronde
  • 21:00 uur Napraten/vragen stellen op de informatiemarkt (met Stut-en-Steun, Sectoroverleg Agrarische sector, Gemeente Oldambt, IMG, Groninger Gasberaad)
  • 22:00 uur Einde

Wilt u deze avond aanwezig zijn? Meld u dan aan via welkom@gasberaad.nl.