Gemeentegids Oldambt 2018

Controle gegevens

Van alle verenigingen, instellingen en organisaties in Oldambt, waarvan het e-mailadres bekend is bij de uitgever, krijgen van Akse Media een e-mail ter controle van hun gegevens.
Deze e-mail is voorzien van een unieke persoonlijke code, zodat men zelf de gegevens naar wens kan controleren en vervolgens aanpassen.

Telefonische benadering

De overige vermeldingen in de gids worden tijdens de actualisatie periode telefonisch door Akse Media benaderd.  U dient zelf uw organisatie of vereniging aan te melden voor eventuele plaatsing in het redactionele A t/m Z adressengedeelte.

Wijzigingen en/of aanmeldingen kunt u op de volgende manieren aanleveren:

• per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. gemeentegids Oldambt)
  • telefonisch: (0598) 37 17 60 (redactie Akse Media)
  • schriftelijk: Akse Media (t.a.v. gemeentegids Oldambt) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte kunnen aan de redactie worden doorgegeven tot uiterlijk week 10, maandag 12 maart 2018.