Kennisgeving overlijden burgemeester Pieter Smit

Intens geschokt en verdrietig namen wij zojuist kennis van het overlijden van onze geliefde burgemeester, onze burgervader, Pieter Smit. Onze gedachten zijn bij de familie van Pieter, die is geconfronteerd met dit ongelooflijk verdrietige en onverwachte overlijden.

Pieter Smit was een geliefd burgervader. Er zal ongetwijfeld nog veel over hem gesproken worden. Maar voor nu, voor dit moment van acute schok en ongeloof, vragen wij u om de familie de ruimte te geven voor het stilstaan bij hun verlies.

Via onze website www.gemeente-oldambt.nl en Facebookpagina www.facebook.com/gemeente.oldambt zullen wij nadere berichtgeving delen omtrent het overlijden van Pieter Smit. Media met vragen kunnen contact opnemen met de woordvoerder van de gemeente Oldambt via T (0597) 48 22 22.

Namens het College van Oldambt,

Herman Groothuis, gemeentesecretaris