KPN Netwerk en Glasdraad vernieuwen netwerk met glasvezel

Er zijn  twee partijen die glasvezel in onze gemeente gaan aanleggen. KPN Netwerk regelt de aanleg van glasvezel in de kernen Winschoten, Heiligerlee, Scheemda en Westerlee. Glasdraad verzorgt de aanleg in de overige kernen en in het buitengebied. In januari 2022 wil KPN Netwerk gaan starten met het aanleggen van glasvezel. Op dit moment treft het bedrijf de voorbereidingen hiervoor.

Per gebied

KPN Netwerk heeft de kernen opgedeeld in gebieden. Ze gaan de werkzaamheden per gebied aanpakken. Bewoners ontvangen een brief over de werkzaamheden en de stappen die worden doorlopen.

Meer informatie

Op de webpagina Glasvezel in Oldambt vindt u meer informatie. Op deze pagina wordt u doorgelinkt naar de website van KPN Netwerk of Glasdraad waar u alle actuele berichten over het aanleggen van glasvezel in onze gemeente kunt vinden.