Politiek Café met verkiezingsdebat op woensdag 14 maart 2018

Samen met Ondernemerskring Oost-Groningen organiseert Gemeente Oldambt op woensdag 14 maart om 19.30 uur een Politiek Café in de Klinker. Dit Politiek Café is voor alle ondernemers in de gemeente Oldambt. Op het programma staat een verkiezingsdebat over de lokale politiek en de gemeenteraadsverkiezingen.

Alle politieke partijen uit Oldambt, namelijk Burgerbelangen Oldambt, CDA, ChristenUnie, D66, Gemeentebelangen Oldambt, Groep HOP, Oldambt Aktief, Partij voor het Noorden, PvdA, SP, VCP en VVD nemen deel aan het Politiek Café.

Onder leiding van John Geijp (redacteur DVHN) en Xandra Groenewold (directeur Pro-Time) debatteren de politieke partijen over verschillende economische thema’s zoals nieuw werk, woon- en leefklimaat, toerisme, centrumvisie en industrieterreinen. RTV Logo verzorgt de opnames voor de tv-uitzending. Uiteraard heeft u ook de gelegenheid tot het stellen van vragen en sluiten we de avond gezellig af met een borrel.

Bent u erbij? Meld u dan aan via de website van Ondernemerskring Oost-Groningen.