Jacquelien Gremmer

Gefeliciteerd! Jullie hebben ervoor gekozen om te trouwen of je hebt ervoor gekozen samen een geregistreerd partnerschap aan te gaan. Dat is een speciale gebeurtenis, die natuurlijk met jullie als stralend middelpunt een geweldige dag moet worden.

Als trouwambtenaar mag ik een bijdrage leveren aan een van de mooiste momenten in het leven van een stel. Jullie hebben misschien zelf al wensen hoe de plechtigheid zou kunnen gaan, maar ik kan ook meedenken en samen kijken hoe jullie huwelijksvoltrekking zou kunnen worden.

Een grote bruiloft met veel mensen, of juist een intiem groepje van naaste familie en vrienden, mijn aanpak zal vooral persoonlijk zijn en als het even kan met de nodige humor. Ik heb niet alleen oog voor jullie, maar ook voor de mensen om jullie heen. Ik heb een brede kijk op het leven, heb respect voor elke vorm van samenleven.

Wie ben ik

Ik ben een geboren en getogen Oldambtster en een echte Grunneger (Gronings sprekend en doe maar gewoon dan doe je gek genoeg). Nog steeds woonachtig met mijn gezin in het Oldambt. Naast mijn functie als trouwambtenaar ben ik ook werkzaam voor de gemeente.

Waar ik energie van krijg is reizen, lekker uit eten gaan, leuke dingen doen met mijn gezin en vrienden en genieten van de kleine dingen in het leven.

Talen

Nederlands, Gronings, Duits

Social media

Volg mijn leven als trouwambtenaar op Instagram!