Nieuws

Van

Naar

Rioolwerkzaamheden Liefkensstraat Winschoten

In verband met rioolwerkzaamheden is de Liefkensstraat in Winschoten van maandag 17 september 7:00 uur t/m woensdag  17 oktober 16:00 uur afgesloten voor alle verkeer behalve voor voetgangers.

Maatregelen bij spoorwegovergang in Scheemda

Gemeente Oldambt heeft de eerste maatregelen genomen om de spoorwegovergang aan de Vogelzangsterweg in Scheemda te beveiligen. Aanleiding hiervoor is het dodelijke ongeval dat daar op 13 augustus plaatsvond. Door middel van verschillende verkeersborden is aangegeven dat de weg van en naar de onbeveiligde overgang niet toegankelijk is voor verkeer.

Grensoverschrijdend werken: tips en trucs voor ondernemers

Op woensdag 12 september organiseert het Eems Dollard Business Forum een bijeenkomst in Leer. Het thema van de bijeenkomst is grensoverschrijdend werken. Wat betekent het voor Nederlandse ondernemers als ze mensen inhuren of in dienst nemen die in Duitsland wonen en andersom?

Succesvolle ode aan Ede Staal bij Pura Vida

BLAUWESTAD, 1 september 2018 - De twaalfde editie van het openluchtconcert Pura Vida was vanavond een groot succes. Onder leiding van dirigent Frans-Aert Burghgreaf bracht het NNO aan de oevers van het Oldambtmeer een prachtige ode aan Ede Staal.