Naar

In memoriam: Geert Veen

Bijna 16 jaar lang was Geert Veen onze stadsomroeper. Hij begon eind 2001 voor de gemeente Winschoten en deed dit sinds de herindeling van 2010 ook voor de gemeente Oldambt.

Inzet studenten uniformberoepen in Emergobos uit zijn verband getrokken

Bezoekers en omwonenden van het Emergobos ondervinden al jaren hinder van mannen die in het bos op zoek zijn naar seksuele contacten. Burgemeester Pieter Smit wil dat iedereen het bos op een plezierige manier kan bezoeken en dat de omwonenden geen overlast meer ervaren.

Geen avondopenstelling gemeentehuis in augustus

Netwerken als start voor betere samenwerking

Als het gaat om zorg aan mensen die dat nodig zijn, zijn er veel verschillende organisaties actief. Denk maar aan Oosterlengte, Buurtzorg, Beter Thuis wonen, gemeente, Stichting Welzijn Oldambt, etc. "Dan is het ook erg lastig om te weten wie welke zorg kan leveren en te weten wie je waarvoor moet hebben", aldus zorgwethouder Bard Boon.

Verdeling portefeuilles na vertrek wethouder Van den Aker

Onlangs kondigde wethouder Ricky van den Aker haar vertrek als wethouder aan, wegens persoonlijke omstandigheden. Deze week neemt ze persoonlijk afscheid van de mensen waarmee ze zowel binnen als buiten de gemeente intensief heeft samengewerkt. Per 1 augustus stopt zij officieel als wethouder.

Afsluiting Booneschanskerbrug

Met het oog op de veiligheid van weggebruikers gaat de gemeente Oldambt de Booneschanskerbrug tussen Bad Nieuweschans en Den Ham afsluiten voor gemotoriseerd verkeer.