Workshops met tips en adviezen voor mantelzorgers

Het beste Wmo-idee komt van PrengerHoekman Fysiotherapie uit Winschoten.Enige tijd geleden vroeg gemeente Oldambt aan haar inwoners, organisaties, verenigingen en/of stichtingen om innovatieve Wmo-ide

Publicatie reële tarieven Wmo 2019

De gemeenten Delfzijl, Appingedam, Loppersum, Bedum, Winsum, De Marne, Eemsmond, Oldambt, Veendam, Pekela en Stadskanaal hebben een onderzoek uitgevoerd om per 1 januari 2019 tot reële tarieven te komen voor dienstverlening op het gebied van Wmo Begeleiding, Dagbesteding en Kortdurend Verblijf.

Nieuwe burgemeester in Oldambt

Cora-Yfke Sikkema is afgelopen vrijdag officieel door de koning benoemd tot nieuwe burgemeester van Oldambt. Op 29 januari 2019 is haar officiële installatie.

Sloop oude bibliotheek Winschoten in januari

Het gebied rondom het Schönfeldplein in Winschoten met de oude supermarkt, de oude bibliotheek, de HEMA en het gemeentehuis wordt opnieuw ingericht onder de noemer ‘Poort van Winschoten’.

Raadscommissie BMR/SWI gecombineerd

Op maandag 3 december is er een gecombineerde commissievergadering BMR/SWI. De geplande commissievergadering SWI van dinsdag 4 december komt te vervallen.