Naar

Oldambt staat ook windmolentransport Windpark N33 niet toe

Geen windmolentransport door Midwolda en Oostwold. Een tweede toestemmingsaanvraag van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) voor exceptioneel transport van windmolenonderdelen door is door de gemeente Oldambt afgewezen.

Update sloop oude bibliotheek

De sloop van de bibliotheek is in volle gang. Afgelopen weken is er vooral gewerkt aan de achterzijde.

Stadskudde gaat weer grazen in Oldambt

De komende drie jaar zijn de lammetjes en schapen van Stadskudde Oldambt weer te zien in het openbaar groen. De schapen gaan van april tot september zo’n 65 hectare aan gras begrazen. Ze zijn vooral te zien in Heiligerlee, Scheemda, Winschoten, Beerta en Blauwestad.

Informatiemarkt Tevree in aign stee op 17 april

Woensdag 17 april organiseren Noorderpoort Campus Winschoten, gemeente Oldambt, Buurtzorg, Blanckenborg, Vegro en Oosterlengte de informatiemarkt ‘Tevree in aign stee’.