Naar

Oldambt start met pilot schoolontbijt

Drie basisscholen uit de gemeente Oldambt doen mee aan een pilot rondom het schoolontbijt. De gemeente wil hiermee aandacht schenken aan het belang van een goed ontbijt.

Ontwerp Blauwe Loper goed ontvangen

Inwoners van de gemeente Oldambt hebben positief gereageerd op het ontwerp voor de Blauwe Loper. Via een formulier op de website van Blauwestad en tijdens de inloopavond op 25 april konden inwoners hun mening geven over het eerste ontwerp voor deze fiets- en voetgangersbrug tussen Winschoten en Blauwestad.

Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt

Ter gelegenheid van Lintjesregen 2018 heeft locoburgemeester Laura Broekhuizen op donderdag 26 april 2018 Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt aan vijf inwoners van de gemeente Oldambt.

Vergadering raadscommissies 14 mei gaat niet door

Op maandag 14 mei 2018 gaat de geplande (gecombineerde) vergadering van de raadscommissies niet door. In plaats daarvan wordt er een raadsvergadering gehouden. De agenda hiervoor wordt uiterlijk vrijdag 4 mei geplaatst.

Kostprijsonderzoek Wmo

De gemeenten Delfzijl, Appingedam, Loppersum, Bedum, Winsum, De Marne, Eemsmond, Oldambt, Veendam, Pekela en Stadskanaal voeren op dit moment een onderzoek uit om per 1 januari 2019 tot reële tarieven te komen voor dienstverlening op het gebied van Wmo Begeleiding, Dagbesteding en Kortdurend Verblijf.