Naar

Oldambt gaat samenwerking aan met Dress for Succes

Op woensdag 13 december gaf wethouder Bard Boon het startsein voor de samenwerking met Dress for Succes. De gemeente vindt het belangrijk om werkzoekenden uit haar gemeente te ondersteunen bij het krijgen van een baan.

Geslaagd landbouwcongres in Midwolda

Op donderdag 9 november 2017 organiseerde de gemeente Oldambt, samen met LTO Noord en de Campus Winschoten, het landbouwcongres ‘Stoer en bruisend Platteland’.

Is de gescheiden inzameling van plastic afval wel zinvol?

In de afgelopen tijd is er veel te doen geweest over de gescheiden inzameling van plastic afval door een rapport van het Centraal Planbureau (CPB). De gemeente ziet dat dit onderwerp veel Oldambtsters bezighoudt op sociale media. Is de gescheiden inzameling van plastic afval wel zinvol?

Prestatieafspraken (huur)woningmarkt Oldambt

Op 5 december ondertekenden de gemeente, woningcorporaties en huurdersorganisaties uit Oldambt de prestatieafspraken voor 2018 en 2019. In de prestatieafspraken worden jaarlijks afspraken vastgelegd over de (huur)woningmarkt in de gemeente.