Naar

Oldambt blijft zich inzetten voor LHBT-ers

De gemeente Oldambt blijft zich inzetten om acceptatie en emancipatie van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders (LHBT) in de gemeente te bevorderen.

Oldambt richt zich op gezondheid inwoners

“Tijd om het roer om te gooien.” Oldambt gaat een tijd tegemoet waarin de gemeente zich met positieve aandacht richt op een langdurige gezonde leefstijl van haar inwoners.

Gemeente Oldambt sluit aan op eDepot

Gratis preventiebijeenkomst ‘Laat je niet overvallen’ voor ondernemers en medewerkers

Elke overval of winkeldiefstal is er één teveel, zeker omdat criminelen vandaag de dag het gebruik van geweld niet schuwen. Om ondernemers uit de detailhandel en daghoreca én hun medewerkers te leren wat zij zelf kunnen doen om het risico op criminaliteit te verkleinen, is er een gratis preventiebijeenkomst ‘Laat je niet overvallen’.

Aanbesteding huishoudelijke hulp gemeente Oldambt

Met ingang van 1 juli 2017 gaat de gemeente Oldambt nieuwe contracten afsluiten met zorgaanbieders voor de huishoudelijke hulp. De inschrijvingstermijn voor de aanbesteding is inmiddels gesloten en acht partijen hebben een inschrijving ingediend. In week 19 wordt definitief bekend via welke zorgaanbieders inwoners van de gemeente Oldambt huishoudelijke hulp kunnen ontvangen.