Naar

Rozensnoeidag in het Rosarium

Op zaterdag 23 maart 2019 organiseert gemeente Oldambt een rozensnoeidag in het Rosarium van Winschoten.

Clubs en verenigingen gezocht voor Dag van het Park

Het jaarlijks terugkomende evenement Dag van het park vindt ook dit jaar weer plaats in het Stadspark in Winschoten.  Het evenement vindt plaats op zondag 26 mei van 13.00 tot 17.00 uur en is gratis toegankelijk voor publiek.

Startersbijeenkomst 26 februari

Ben jij een ambitieuze jonge starter of een ervaren zzp’er in de gemeente Oldambt die wil doorgroeien? Dan zijn wij op zoek naar jou! We nodigen je graag uit voor een bijeenkomst op dinsdag 26 februari vanaf 19.00 uur in De Ondernemersfactory (Beertsterstraat 42) in Winschoten.

Oldambt trekt ruim 2,5 ton uit voor armoedebestrijding

Het college van de gemeente Oldambt heeft ruim 250.000 euro beschikbaar gesteld voor de uitvoering van het minimabeleid in 2019. Dit geld gaat naar verschillende organisaties en stichtingen die zich inzetten voor de minima in Oldambt.