Naar

Workshops met tips en adviezen voor mantelzorgers

Enige tijd geleden vroeg gemeente Oldambt aan haar inwoners, organisaties, verenigingen en/of stichtingen om innovatieve Wmo-ideeën aan te leveren. Ideeën die onder andere bijdragen aan het helpen en ondersteunen van ouderen om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen wonen.

Dit is ‘m dan: de nieuwe Oldambtpas

De nieuwe Oldambtpas, die in december op de mat valt, moet ervoor zorgen dat alleen huishoudens uit Oldambt hun afval naar het afvalbrengstation kunnen brengen.

Persoonsgegevens en geheimhouding

In de basisregistratie personen (de officiële benaming voor de Nederlandse bevolkingsadministratie) zijn persoonsgegevens opgenomen van iedereen die binnen de gemeente Oldambt woonachtig is.

Workshops met tips en adviezen voor mantelzorgers

Het beste Wmo-idee komt van PrengerHoekman Fysiotherapie uit Winschoten.Enige tijd geleden vroeg gemeente Oldambt aan haar inwoners, organisaties, verenigingen en/of stichtingen om innovatieve Wmo-ide