Naar

Nieuw kunstwerk in het Rosarium

Ter ere van het 50-jarig bestaan van het Rosarium in Winschoten heeft de gemeente Oldambt opdracht gegeven aan kunstenares mevrouw T. Hagenaars om een nieuw kunstwerk te ontwerpen.

Oldambt is gastgemeente Vier 5 mei

De gemeente Oldambt is in 2017 gastgemeente van de Stichting Vier 5 mei in de provincie Groningen. De stichting organiseert de viering van de vrijheid in de provincie Groningen. Jaarlijks benadert de stichting een gemeente om samen het programma rondom Vier 5 mei te vullen.

Verkiezingskrant in gewone taal

Op woensdag 15 maart zijn de Tweede Kamerverkiezingen. In de media gaat het de komende weken over verkiezingsprogramma’s, kandidatenlijsten en campagnenieuws. Maar wat betekent dat voor de 2,5 miljoen mensen in Nederland die moeite hebben met lezen, schrijven en/of rekenen?

Thema avonden Omgevingsvisie

We zijn druk bezig met de voorbereidingen van de Omgevingsvisie en willen met onze inwoners en belanghebbenden aan tafel zitten over wat zij belangrijk vinden voor de toekomst van onze gemeente.

WOZ-waarden 2017

Sinds 1 oktober 2016 zijn de WOZ-waarden van woningen openbaar en kunt u de WOZ-waarde 2016 van uw woning vergelijken met die van andere woningen.