Ondernemerspeiling

Bent u als ondernemer tevreden over onze dienstverlening? Zijn er punten waarop het beter kan? Uw ervaringen geven ons meer inzicht en helpen om het lokale ondernemersklimaat in Oldambt te optimaliseren. Wij nodigen ondernemers in de gemeente Oldambt dan ook graag uit om deel te nemen aan de digitale ondernemerspeiling Oldambt.

Digitale vragenlijst

Het onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Lexnova. De digitale vragenlijst is in te vullen tot en met 31 december 2019  via de link vragenlijsten.lexnova.nl/oldambt. Het invullen duurt maximaal zeven minuten. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt en vertrouwelijk behandeld. Het doel van het onderzoek is om inzichtelijk te maken wat de wensen en behoeften zijn van  ondernemers in Oldambt. De resultaten van het onderzoek worden begin februari 2020 gepresenteerd op de gemeentelijke website.

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op via het Ondernemersloket, telefoon (0597) 48 20 00 of via ondernemersloket@gemeente-oldambt.nl.