Zwembad en sporthal De Hardenberg sluiten per 1 juli 2023

Barmhartige Samaritaan terug naar Winschoten

Het Winschoter kunstwerk ‘De Barmhartige Samaritaan’ dat jaren aan de voorgevel van het St. Lucas Ziekenhuis in Winschoten prijkte, is door het Ommelander Ziekenhuis Groningen geschonken aan de gemeente Oldambt.

Mantelzorgcompliment aanvragen

Het Mantelzorgcompliment is een jaarlijkse waardering van de gemeente Oldambt voor mantelzorgers. Zorgt u onbetaald voor een andere inwoner? Dan kunt u het Mantelzorgcompliment 2022 aanvragen.

Oldambt zoekt Klimaatburgemeesters voor Nationale Klimaatweek

Van 31 oktober tot en met 6 november is de Nationale Klimaatweek 2022. Hiervoor zoekt het ministerie Klimaatburgemeesters en –supporters: mensen, bedrijven of andere organisaties die zich actief inzetten voor een beter klimaat en bereid zijn om hun verhalen te delen tijdens de Nationale Klimaatweek en daarmee anderen te inspireren.