Oldambt organiseert thematafels over het nationaal programma

Als aardbevingsgemeente krijgen we flink wat geld vanuit Nationaal Programma Groningen om de leefbaarheid in onze gemeente te verbeteren. Voor Oldambt is minimaal 33 miljoen euro beschikbaar voor de komende 10 jaar. Een tijdje terug lieten we weten dat ons lokale programma en de eerste zes projecten zijn goedgekeurd. Nu is het tijd voor de volgende stap: nieuwe projecten uitwerken. En dat doen we graag samen met inwoners, ondernemers, bedrijven, maatschappelijke organisaties en raadsleden.

Thematafels: praten over nieuwe projecten

In juni organiseren we vier thematafels. Dat doen we ’s avonds tussen 19.30 en 21.30 uur. Hieronder staat een overzicht van de thematafels:

• Toekomst voor de jeugd: 24 juni
  • Toekomst voor de dorpen en wijken: 30 juni
  • Toekomst voor ondernemers: 23 juni
  • Toekomst voor toerisme en erfgoed: 16 juni

Wat gebeurt er tijdens een thematafel?

Tijdens de thematafels zitten verschillende mensen bij elkaar om te praten over de projecten waar we de komende jaren mee aan de slag gaan. Dat doen we op basis van ons lokale programma. Welke projecten dienen we in? Wat is daarvoor nodig? En wie kan daarbij helpen?

Denk met ons mee!

Wilt u als inwoner of ondernemer met ons meedenken, meepraten en meebeslissen over de toekomst Oldambt? Schrijf u dan in voor onze thematafels! Dat kan via https://www.gemeente-oldambt.nl/inschrijven-thematafels.