Ondersteuning bij conflicten binnen het gezin

Bent u in scheiding? Dan kan Humanitas u en uw kind helpen met begeleiding bij de omgangsregeling. Ook kan uw kind van 8 tot 12 jaar terecht bij een lotgenotengroep, waarbij ze leren praten en omgaan met de scheiding van hun ouders.

Is uw kind getuige geweest van huiselijk geweld? Sociaal Werk Oldambt richt zich op speciale kindhulpverlening voor uw kind. Ook kan uw kind meedoen aan een lotgenotengroep, waarin kinderen leren praten en omgaan met hun ervaringen. Er zijn drie lotgenotengroepen, afhankelijk van de leeftijd van het kind of de jongere. Daarnaast begeleidt Sociaal Werk Oldambt (waar gewenst) ook u als ouder van het kind dat getuige is geweest van huiselijk geweld.

Heeft u (vermoedens van) huiselijk geweld of kindermishandeling in uw omgeving? Dan kunt u bij Veilig Thuis terecht voor een luisterend oor en advies.

Heeft u op deze pagina niet gevonden wat u zocht? Op de pagina Hulp in uw omgeving vindt u andere projecten en/of organisaties die misschien beter aansluiten op uw situatie of vraag.