Ontmoet de gemeenteraad van Oldambt

08 november 2023
Algemeen

Drie keer per jaar organiseert de gemeenteraad van Oldambt een ‘Ontmoet de raad’-bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst, die elke keer op een andere locatie in Oldambt plaatsvindt, krijgen inwoners informatie over projecten of andere zaken die spelen in het gebied waar de bijeenkomst wordt gehouden. Daarnaast is dit de ideale manier voor inwoners om in gesprek te komen met hun gemeenteraadsleden. De eerstvolgende ‘Ontmoet de raad’ heeft als thema ‘Scheemda’ en is op dinsdag 21 november om 20.00 uur in de Esborg te Scheemda.

Programma

Op het programma staat een presentatie door Historische Vereniging Scheemda. Zij willen u graag vertellen over de geschiedenis van Scheemda. Daarnaast zal Dorpsbelangen Scheemda presentaties verzorgen over het Centrumplan en Wonen in Scheemda. Na de presentaties krijgt u de gelegenheid om op de spreekwoordelijke zeepkist plaats te nemen en alle aanwezige raadsleden toe te spreken met verhalen en ideeën over uw woon- en leefomgeving. Na 'De Zeepkist' kunt u in ongedwongen sfeer informeel met de raadsleden in gesprek.

Aanmelden

Iedereen is deze avond welkom. Wilt u de raadsleden toespreken via ‘De Zeepkist’? Dan is aanmelden noodzakelijk. Dit kan door een email te sturen naar griffie@gemeente-oldambt.nl.