Ontmoetingsactiviteiten

Heb je behoefte aan een plek waar je andere jongeren kunt ontmoeten en waar je ook terecht kunt met leuke ideeën, vragen en problemen? Hiervoor kun je terecht bij Jongerencentrum ’t Spoor in Winschoten of bij Jongerencentrum ’t Schienvat in Finsterwolde. Op beide plekken worden leuke activiteiten voor jongeren georganiseerd en is er een jongerenwerker aanwezig die de jongeren begeleidt en waaraan je je vragen kunt stellen.

Ook kun je terecht bij Jimmy's. Jimmy’s is er voor JOU als jongere! Je kunt altijd binnenlopen bij Jimmy’s. Je kunt hier andere jongeren ontmoeten, meedoen aan activiteiten die worden bedacht en uitgevoerd door jongeren of zelf leuke evenementen en activiteiten bedenken en opzetten. Jimmy's zit aan de Torenstraat 29 in Winschoten.  Kom eens langs tijdens de openingstijden. Log in op de facebookpagina van Jimmy's voor meer informatie en voor de openingstijden.

Heb je op deze pagina niet gevonden wat je zocht? Op deze pagina vind je andere projecten en/of organisaties die misschien beter aansluiten op jouw situatie of vraag.