Parkeren en bereikbaarheid i.v.m. sloop oude bibliotheek t/m mei

In de periode april tot juni wordt de oude bibliotheek naast het gemeentehuis gesloopt. Kom op tijd als u een afspraak heeft.

Er is minder parkeergelegenheid naast het gemeentehuis. U kunt wel parkeren achter het gemeentehuis, maar u moet mogelijk omlopen.

Houdt u rekening met het volgende:

• Het parkeerterrein tussen het gemeentehuis en de Hema is gedeeltelijk afgesloten. Ook kunt u hier hinder ondervinden van het passerend werkverkeer.
  • Het parkeerterrein achter het gemeentehuis is normaal toegankelijk.
  • De Johan Modastraat, waar u langs moet om naar de ingang van het gemeentehuis te gaan, is de meeste tijd toegankelijk voor voetgangers en fietsers, maar afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.
  • Op cruciale momenten tijdens de sloop – max. 3-5 dagen en voornamelijk op zaterdag – is de Johan Modastraat wél volledig afgesloten. Dit is dan met borden aangegeven.

Zie de plattegrond voor alternatieve (loop)routes en parkeergelegenheid.

Alternatieve parkeergelegenheid:

• Parkeergarage ’t Rond