Pers en media

Als journalist wilt u vanzelfsprekend op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in de gemeente Oldambt. Wij vinden het belangrijk om journalisten daarover goed te informeren.

Journalisten kunnen met vragen contact opnemen met het team communicatie. Dat kan tijdens kantoortijden via (0597) 48 20 00 of via ons e-mailadres: communicatie@gemeente-oldambt.nl

Beeldbank

Bent u op zoek naar afbeeldingen van college- of raadsleden, materiaal of projecten van gemeente Oldambt? In de beeldbank stellen wij beelden openbaar beschikbaar. Daar kunt u onze beelden zelf downloaden en gebruiken bij uw publicatie.

Voor publicatie van gebruikte foto’s moet u wel de naam van de fotograaf vermelden als deze bekend is. Als deze niet bekend is: Foto: Gemeente Oldambt. De naam vindt u bij de eigenschappen van de  foto’s.

Om de beeldbank te kunnen openen bent u een account nodig. Deze kunt u aanvragen via communicatie@gemeente-oldambt.nl

Ga met uw inloggegevens naar onze beeldbank.

Persberichten

Nieuwsberichten worden via deze website en/of onze social media-kanalen. Persberichten versturen wij aan onze perslijst. Wilt u zich aanmelden voor de perslijst, mail dan uw gegevens naar: communicatie@gemeente-oldambt.nl.

Social Media

Wilt u automatisch en snel op de hoogte blijven? Volg ons dan op:

Links

De portefeuilleverdeling van burgemeester en wethouders vindt u op 
https://www.gemeente-oldambt.nl/bestuur-en-organisatie/college-van-bw/samenstelling-college

De laatste nieuwsberichten vindt u hier:
https://www.gemeente-oldambt.nl/news