Registratie als kiezer voor het Europees Parlement

Bent u burger van een EU-land en woont u in de gemeente Oldambt? Dan kunt u ervoor kiezen in de gemeente Oldambt te stemmen voor de verkiezingen van de Nederlandse leden van het Europees Parlement. De eerstvolgende verkiezing van het Europees Parlement is in Nederland op donderdag 23 mei 2019.

Wilt u stemmen in het land waarvan u de EU-nationaliteit heeft, dan moet u in uw eigen land aangeven dat u wilt stemmen als kiezer in het buitenland. U mag dan niet in Nederland uw stem uitbrengen en u krijgt dan geen stempas.

Wilt u in de gemeente Oldambt stemmen en heeft u zich hiervoor nog niet geregistreerd? Dan vindt u hieronder het registratieformulier in uw eigen taal. Print het formulier en stuur het formulier met een kopie van uw legitimatiebewijs naar onderstaand adres:

Gemeente Oldambt
Bureau Verkiezingen
9670 AD Winschoten

Het verzoek moet uiterlijk 9 april 2019 in ons bezit zijn.