Sportcoaches

Vanuit Huis voor de Sport Groningen organiseren wij als Sportteam Oldambt sportieve activiteiten voor inwoners uit de gemeente Oldambt. Het grootste deel van deze activiteiten is gericht op kinderen in de leeftijd van 2 t/m 12 jaar. Het gaat hierbij o.a. om de volgende activiteiten: lessen bewegingsonderwijs, beweegdiploma, naschoolse activiteiten, clinics door sportaanbieders en Gym Extra. Daarnaast ondersteunen wij sportverenigingen vraaggericht door middel van verenigingsondersteuning.

Sportteam Oldambt bestaat een 2-tal enthousiaste sportcoaches en een sportconsulent zij stellen zich hieronder aan je voor.

Patrick Doddema (Sportcoach)
Hallo, ik ben Patrick Doddema, geboren op 7 juli 1986 in Heiligerlee. Samen met mijn vrouw en zoontje woon ik momenteel in Winschoten. In de functie als sportcoach binnen de gemeente Oldambt, houd ik me bezig met meerdere dingen, zoals: verzorgen van lessen bewegingsonderwijs op basisscholen, organiseren en uitvoeren van naschoolse activiteiten, gym extra lessen geven, sportdagen/ Koningspelen voor basisscholen organiseren en/ of uitvoeren, ondersteunen van de lokale sportaanbieders waar nodig, activiteiten in samenwerking met lokale sportaanbieders opzetten. Zelf doe ik regelmatig aan spinning, bodypump en hardlopen.

Mijn contactgegevens: p.doddema@hvdsg.nl en/of 06 - 26975376

Sven van Delden (Sportcoach)
Hallo allemaal, ik ben Sven van Delden en  woon in Winschoten. Ik ben trotse vader van twee zoons genaamd Sepp en Mik en een dochter Veerle. Ik geef al 10 jaar les als gymmeester op meerdere scholen in de gemeente Oldambt en met name in de regio Winschoten. Op dit moment houd ik mij met name bezig met de lessen van het Beweegdiploma van Nijntje en Gym Extra. Mijn hobby’s zijn voetballen, fitnessen, gitaar spelen, powerkiten en spelen met mijn kids. Ik werk ook nog bij Sport & Wellnesscentrum Oldambt als fitnessinstructeur en ik speel in de band Alloway. Ik hou er van om actief te zijn en ik kan niet stilzitten. Kom gerust eens langs bij mijn lessen om een kijkje te nemen en wie weet vind jij het hartstikke leuk! Tot gauw!

Mijn contactgegevens: s.vandelden@hvdsg.nl en/of 06 – 252 990 96.

Siebren van der Molen (Sportconsulent)
Ik ben Siebren van der Molen (vader van twee kinderen), sportconsulent van Huis voor de Sport Groningen in de gemeente Oldambt. Ik heb de coördinatie van het sportteam en ben de intermediair tussen gemeente als opdrachtgever en het werkveld. Samen met het team geven we vorm en inhoud aan de verschillende activiteiten in de gemeente Oldambt. Daarnaast verzorg ik in de gemeente Oldambt de verenigingsondersteuning. Mijn favoriete sport is  voetbal.

Mijn contactgegevens: s.vandermolen@hvdsg.nl en/of 06 - 42115233