Sport- en Beweegteam Oldambt

Het sport- en beweegteam Oldambt bestaat uit vijf enthousiaste buurtsportcoaches en een sportconsulent, die werken vanuit Huis voor de Sport Groningen. Samen willen zij sport en bewegen voor iedereen in Oldambt toegankelijk maken. Dat doen zij door:

  • Bewegingslessen te geven op basisscholen;
  • Ondersteuning te bieden aan sportverenigingen en sportaanbieders;
  • Verbindingen te leggen met maatschappelijke organisaties;
  • Inwoners met een laag inkomen te helpen bij het aanvragen van een sportfonds;
  • Verschillende sportdagen en de Koningsspelen te organiseren.

De buurtsportcoaches in Oldambt werken wijkgericht. Dit betekent dat er per gebied een buurtsportcoach is die het aanspreekpunt is voor vraagstukken op het gebied van sporten en bewegen. De buurtsportcoaches hebben goed contact met de gemeente via de gebiedsregisseurs.

Hieronder stellen de buurtsportcoaches zich voor.

Lianne Haaijer-Hartog

Hallo, mijn naam is Lianne Haaijer-Hartog en ik ben geboren op 31 december 1991 in Beerta. Ik woon samen met mijn man en dochter in Winschoten. Sinds september 2018 ben ik aan het werk als buurtsportcoach. Naast mijn baan als buurtsportcoach werk ik ook als Zumba-instructrice. Dansen is mijn passie en het verzorgen van lessen zit in mijn bloed. Een perfecte combinatie!

Ik ben werkzaam in het volgende gebied:
Scholen: OBS Drieborg en OBS Houwingaham
Gebieden: Bad Nieuweschans en Drieborg

Contactgegevens:
E: l.hartog@hvdsg.nl
T: 06 58 76 63 60

Patrick Doddema

Hallo, ik ben Patrick Doddema en ik ben geboren op 7 juli 1986 in Heiligerlee. Samen met mijn vrouw en twee zoontjes woon ik momenteel in Winschoten. Zelf doe ik regelmatig aan spinning, bodypump en hardlopen.

Ik ben werkzaam in het volgende gebied:

Scholen: CBS de Lichtboei, RKBS Sint Vitus en OBS Drieborg
Gebieden: Oostwold, Midwolda, Westerlee en Heiligerlee

Contactgegevens:
E: p.doddema@hvdsg.nl
T: 06 26 97 53 76

Sven van Delden

Mijn naam is Sven van Delden en ik woon in Winschoten. Ik ben trotse vader van twee zoons en een dochter. Ik geef inmiddels al 11 jaar les als sportcoach op meerdere scholen in de gemeente Oldambt, met name in de regio Winschoten en Nieuwolda. Een andere grote passie van mij is gitaar spelen en dat doe ik bij de coverband ALLOWAY. Ik heb zelf altijd veel gevoetbald bij onder andere W.V.V. 1896, v.v. ASVB en in de jeugd bij FC Groningen en BV Veendam. Inmiddels heb ik het voetballen omgeruild voor fitness en hardlopen.

Ik ben werkzaam in het volgende gebied:

Scholen: OBS Letterwies, CBS de Vossenburcht, OBS ’t Jaarfke, Eexterbasisschool, CBS de Annewieke, CBS de Maranatha
Gebieden: Winschoten, Nieuwolda en Scheemda

Contactgegevens:
E: s.vandelden@hvdsg.nl
T: 06 25 29 90 96

Willem Kluin

Hallo, ik ben Willem Kluin en ik ben geboren op 18 maart 1980 in Groningen. Samen met mijn vrouw, zoon en dochter van woon ik in Winsum. In mijn vrije tijd ben ik voetbaltrainer en mag ik graag vissen met mijn kinderen.

Ik ben werkzaam in het volgende gebied:

Scholen: OBS de Tweemaster en OBS Uilenburcht
Gebieden: Beerta en Finsterwolde

Contactgegevens:
E: w.kluin@hvdsg.nl
T: 06 26 97 54 37

Nienke Werter

Sinds september 2019 ben ik sportcoach in Oldambt voor alle gebieden. Vanzelfsprekend kun je mij benaderen voor alle soorten sportvragen!

School: CBS de Maranatha

Gebieden: Alle gebieden

Contactgegevens:
E: n.werter@hvdsg.nl
T: 06 30 66 66 44

Bas Veldman

Ik ben Bas Veldman, sportconsulent in de gemeente Oldambt. Ik ben coördinator van het sportteam en verbind sport en bewegen in Oldambt met tal van maatschappelijke organisaties. Samen met het sport- en beweegteam zet ik me in voor een groot sport- en activiteitenaanbod in Oldambt. Mijn favoriete sport is voetbal.

Contactgegevens:
E: b.veldman@hvdsg.nl