default iconStand van zaken zwembad de Hardenberg

De gemeenteraad heeft besloten dat het zwembad in De Hardenberg op 1 juli 2023 als gemeentelijke voorziening sluit.

Kinderen die al zwemles in de Hardenberg hebben

Wij zetten ons ervoor in om voor de zomervakantie 2023 zoveel mogelijk kinderen in De Hardenberg te laten afzwemmen voor hun zwemdiploma A, B of C. Op dit moment worden er geen nieuwe leerlingen meer geplaatst voor de zwemlessen in de Hardenberg. Hierdoor komt er ruimte om kinderen, die al op zwemles zitten en in de eindfase van hun zwemlessen zitten, uit te nodigen om twee keer per week te komen zwemmen. Kinderen die hiervoor in aanmerking komen ontvangen hierover een mail voor een extra les per week.

De kinderen die op 1 juli nog geen diploma hebben behaald kunnen zonder tussenpauze (behalve dan de geplande zomerstop), na de zomervakantie, hun lessen vervolgen in zwembad ‘de Watertoren’ in Winschoten.
Zij krijgen daarvoor een uitnodiging. We proberen om de kinderen zoveel mogelijk bij hun eigen lesgever van ‘de Hardenberg’ te plaatsen. De zwemlesgevers van De Hardenberg gaan in principe allemaal mee naar ‘de Watertoren’.

Wachtlijst

Alle kinderen die nu op de huidige wachtlijst staan van ‘de Hardenberg’, worden automatisch geplaatst op de wachtlijst van ‘de Watertoren’ met behoud van hun inschrijfdatum.

Vragen?

Voor vragen en opmerkingen kunt u een email sturen naar zwembad@gemeente-oldambt.nl