Te koop gemeentekantoor Brugstraat 2 Scheemda

Het gemeentekantoor gelegen aan de Brugstraat 2 in Scheemda is te koop.

Bestemming
De bestemming volgens het bestemmingsplan is “centrum”. Dat betekent dat het o.a. gebruikt mag worden als kantoor. Wonen is in beginsel niet toegestaan.

Bouwkundig
Bouwaard: staalconstructie
Gevels: metselwerk in steen
Dak: grotendeels plat dak bitumen gedekt en deels schuin met pannen gedekt en half  gebogen dak van staal met staalplaat
Vloeren: beton en in de oudbouw van hout
Plafonds: systeemplafonds met verlichtingsarmaturen
Kozijnen: houten kozijnen met dubbele beglazing
Bouwjaar: 1993

Installaties
Verwarming: centrale verwarming middels radiatoren
Warmwatervoorziening: via de Cv-ketel
Lucht: mechanische luchtbehandeling
Elektra-installatie: voldoende voor het huidige kantoorgebruik
Sanitair: per verdieping een toiletgroep voor dames- en heren en een  mindervalidentoilet met douche op de begane grond
Keukenvoorziening: grote horecakeuken op de begane grond t.b.v. de kantine
Overige: brandmeldinstallatie en lift.

Onderhoud

Het object verkeert algemeen, in relatie tot het bouwjaar, in een goede staat van onderhoud.
De onderhoudstoestand van de verschillende bouwonderdelen is als volgt (oordeel taxateur):
Vloeren: goed
Gevels: goed
Kozijnen: goed
Schilderwerk:
- uitwendig: goed
- inwendig: goed
Plafonds: goed
Afwerking: goed
Installaties:
- centrale verwarming: goed
- elektra: goed
- luchtbehandeling: goed
- lift: goed

Indeling
Het object is als volgt ingedeeld:
Kelder: archiefruimte
Begane grond: entree/hal met receptie, voormalige raadszaal, atrium met daaromheen diverse  kantoorvertrekken, toiletgroep, vergaderruimten, keukenruimte met toegang naar de kelder
1ste verdieping: diverse kantoorvertrekken en vergaderruimte met voormalige kantineruimte en toiletgroep.
2de verdieping: diverse kantoorvertrekken, toiletgroep, serverruimte, magazijnruimte en technische ruimte.

Oppervlakten
Kantoorruimte begane grond ca. 1.048 m2
Kantoorruimte 1ste verdieping ca.    951 m2
Kantoorruimte 2de verdieping ca.    449 m2
totaal ca. 2.448 m2

Ligging, bereikbaarheid en parkeren

Het object is gelegen in het centrum van Scheemda nabij het winkelcentrum Het object is goed bereikbaar met eigen en openbaar vervoer. Op eigen terrein zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Parkeren kan verder aan de openbare weg. De vraagprijs voor het gebouw is € 990.000,= (kosten koper). Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer Menno Visser via info@gemeente-oldambt.nl of telefoonnummer (0597) 48 20 00.