work-return iconVacature Administratief Medewerker Buitendienst

Ben jij dienstverlenend en digitaal vaardig? Dan zijn we op zoek naar jou!

De gemeente Oldambt is voor het team buitendienst op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van

Administratief Medewerker Buitendienst

32-36 uur per week (0,88-1,0 fte)

Team buitendienst

De buitendienst van de gemeente Oldambt is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. We werken in teams die integraal werken aan het onderhoud. Daarnaast hebben we een civiel team, een team tractie en een team speciale objecten. De buitendienst Oldambt is het visitekaartje van de gemeente en telt circa 70 medewerkers.

Wat ga je doen?

In deze afwisselende baan voer je kantoortaken uit op de administratie van de buitendienst. Je bewerkt gegevens in verschillende applicaties en stelt overzichten samen van de Meldingen Openbare Ruimte, afval/container administratie en andere voorkomende vragen uit de organisatie.

Wie ben je?

Je hebt MBO4 werk- en denkniveau met ervaring op het gebied van administratieve ondersteuning. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je hebt een proactieve houding, bent stressbestendig en je kan accuraat reageren in geval van calamiteiten. Je bent een teamspeler en een spin in het web. Je bent klant- en resultaatgericht en je ziet samenwerken als een kans om bij te dragen aan het teamdoel.

Wat bieden wij jou?

  • Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, die we bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden verlengen voor onbepaalde tijd.
  • De functie is ingedeeld in functieschaal 6 van de cao Gemeenten. Dit is maximaal € 3.323,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring, in de Generieke functie Medewerker Bedrijfsvoering IV.
  • Bovenop het salaris ontvang je een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% van je bruto salaris. Het IKB kan (maandelijks) worden ingezet voor bijvoorbeeld het bijkopen van vakantiedagen, het uitruilen van woon-werk kilometers of het laten uitbetalen.
  • Een arbeidsongeschiktheidsverzekering via Loyalis en een goede pensioenregeling via het ABP.
  • Een werkomgeving waarin aandacht voor elkaar, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling vanzelfsprekend is.

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met onze teamleider buitendienst Rob Knevel via 06 11 20 07 40. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Dan kun je contact opnemen met team HR via sollicitaties@gemeente-oldambt.nl.

Solliciteren

Reageren op deze vacature kan tot en met zondag 4 juni. Je kunt je sollicitatie richten aan sollicitaties@gemeente-oldambt.nl onder vermelding van RZ23-11.

We kijken uit naar je reactie!

Procedure

De eerste gesprekken met de selectiecommissie vinden plaats op woensdag 7 juni.

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern opengesteld. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.