Informatie over Corona

Gemeente Oldambt volgt op het gebied van corona de landelijke maatregelen. Op deze pagina vindt u (links naar) de meest actuele informatie.

Landelijke maatregelen

De huidige maatregelen van het kabinet vindt u op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlands...

Aanvullende informatie leest u via https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19.

In Oldambt

Bezoek gemeentehuis

Open; gebruik intercom voor toegang

Heeft u (milde) klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Stel uw bezoek dan uit!

Onze medewerkers zijn tijdens onze normale openingstijden aanwezig. Heeft u een afspraak op onze locatie? Maak dan gebruik van onze intercom. Wij laten u dan binnen.

Geen vrije inloop

Normaal gesproken hanteren wij als gemeente voor een aantal onderwerpen inloopspreekuren. Deze zijn op dit moment vervallen. Heeft u een vraag aan ons? Neem dan contact op via (0597) 48 20 00 of info@gemeente-oldambt.nl. Dan maken we een afspraak met u.

Betalen via PIN

Onze voorkeur gaat uit naar betalen via PIN.

Evenementen

Op onze evenementenpagina vindt u informatie over het organiseren van een evenement.

Hulp en initiatieven

Sociaal Werk Oldambt kan helpen bij hulp en initiatieven. Zowel jong als oud kan ook bij Sociaal Werk Oldambt terecht. Als je een vraag hebt waar je zelf niet uitkomt of waar je hulp bij kunt gebruiken, neem dan contact met hen op. Of bekijk hun overzicht van initiatieven.

Leerlingenvervoer

Wilt u meer weten over de richtlijnen voor leerlingenvervoer? Deze vindt u op onze overzichtspagina met protocollen voor publiek vervoer.

Rijbewijs

Verliep uw rijbewijs in de periode van 1 september 2020 t/m 30 juni 2021? Dan is uw rijbewijs nog 10 maanden na de verloopdatum geldig. Dit geldt voor alle rijbewijzen en voor code 95 in verband met de coronasituatie. Meer informatie leest u via https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/vervoer/ri....

Sport

Actuele informatie over coronamaatregelen en sport vindt u op de website van de Rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/sport

Wmo-vervoer

Wilt u meer weten over de richtlijnen voor Wmo-vervoer? Deze vindt u op onze overzichtspagina met protocollen voor publiek vervoer.