Weekmarkten

De gemeente Oldambt kent twee weekmarkten waar u boodschappen kunt gaan doen; in Scheemda en in Winschoten.

Scheemda

De weekmarkt in Scheemda is een kleine centrummarkt met 9 kramen. Deze markt heeft een aanbod van aardappelen, groente, fruit, brood, banket, vis, kaas, poelier, worst, vleeswaren, bloemen, wenskaarten, hobbyartikelen, noten en zuidvruchten.

Winschoten

De weekmarkt in Winschoten kent rond de 25 kramen. Deze gevarieerde markt kent een aanbod van producten die je op een markt verwacht aan te treffen. Zoals aardappelen, groente, fruit, brood, banket, kaas, vleeswaren, dames en herenkleding, lingerie, horloges, sieraden, bloemen en planten, plantenzaden, beenmode, wenskaarten, diervoeder, kleinvak, verse en gebakken vis, gegrilde kip, snacks, loempia, noten en zuidvruchten. Op de markt staat ook een kinderdraaimolen.

Markttijden

Scheemda, elke donderdag van 12.00 - 17.00 uur op parkeerplaats Vredenhovenplein.

Winschoten, elke zaterdag van 10.00 - 17.00 uur in het kernwinkelgebied, Venne en de doorsteek van Burgemeester Schönfeldplein naar Venne.

Parkeren

De beide markten zijn bereikbaar met het openbaar vervoer en u kunt parkeren op de nabij gelegen parkeerplaatsen en in Winschoten ook in de nabijgelegen parkeergarage.