Aardbevingsschade

Schade melden

Voor vragen over schade door aardbevingen en het melden van schade verwijzen we u naar de website van het Centrum Veilig Wonen
Op deze website vindt u informatie over schadeherstel, veiligheid, en verduurzaming.

Het Centrum Veilig Wonen (CVW) heeft  sinds begin van dit jaar de afhandeling van aardbevingsschade overgenomen van de NAM. Centrum Veilig Wonen is gevestigd op de Buxzijlweg 1  Appingedam. Het  bewonerscontactcentrum is dagelijks (ook in het weekend, op zaterdag en zondag) is geopend van 8.00 tot 20.00 uur voor schademeldingen en andere informatie. Schades kunnen op verschillende manieren worden gemeld: persoonlijk, per post, via het gratis telefoonnummer: 0800 289 66 36 of via het online schadeformulier op http://www.centrumveiligwonen.nl/ Naast het afhandelen van schadeclaims houdt Centrum Veilig Wonen zich ook bezig met het versterken en verduurzamen van huizen en gebouwen.

Klacht over schadeafhandeling

Heeft u uw schade als gevolg van aardbevingen door de gaswinning gemeld bij de NAM, maar heeft u een klacht over de schadeafhandeling door de NAM? Dan kunt u dit melden bij de onafhankelijke raadsman gaswinning Groningen. Dit kan via telefoonnummer 088 223 44 55, per e-mail: info@onafhankelijkeraadsman.nl of via het contactformulier op http://www.onafhankelijkeraadsman.nl/.