Blijf op de hoogte van het nieuwe gemeentehuis

Welkom op de ‘’blijft op de hoogte’’ pagina, dé plek waar je als inwoner of ondernemer alle laatste ontwikkeling van het nieuwe gemeentehuis kunt volgen. Op deze pagina vind je regelmatig updates, foto’s en relevante informatie over de plannen en de voortgang van het nieuwe gemeentehuis.

Update juni 2023

Op 31 mei en 1 juni vonden inloopbijeenkomsten plaats in de Marktpleinkerk voor ambtenaren, ondernemers en inwoners van Oldambt. Deze bijeenkomsten waren gericht op het Voorlopig Ontwerp van het nieuwe gemeentehuis en de Centrumontwikkeling Oldambt. Op woensdagavond (31 mei) werden de plannen ook besproken tijdens een thema-avond in de Halte Democratie, waar de raad werd bijgepraat. 
Het is positief dat veel van de ongeveer 350 bezoekers enthousiast hebben gereageerd op de plannen en hun ideeën of zorgen hebben gedeeld. We zullen deze input uiteraard meenemen en ermee aan de slag gaan. 
Als u niet in de gelegenheid was om langs te komen in de Marktpleinkerk, maar wel benieuwd bent naar de plannen, kunt u deze terugvinden op onze website. 

Alle informatie over de Centrumontwikkeling

Alle informatie over het nieuwe gemeentehuis