Mevrouw M.A.A. Danso-Timmer

Ik houd van de liefde! Jullie trouwdag, dé dag, gaat natuurlijk om het vieren van jullie liefde. En dat is mijn taak, om tijdens de ceremonie deze liefde onder woorden te brengen. Hoe ik dat ga doen? Dat hangt af van jullie, voor mij is het belangrijk dat er teruggekeken wordt op een droomdag. Als dat betekent dat ik midden in een weiland moet gaan staan, of juist op het dek van een schip, of wat voor mooie plannen er ook maar zijn – ik vind het geweldig en ben overal voor in!

Tijdens de ceremonie zorg ik graag voor een lach en een traan en betrek ik het liefst geliefden erbij. Engels komt er net zo makkelijk uitrollen als Nederlands, dus ook dat behoort tot de mogelijkheden. En een woordje Duits, Frans en zelfs Mandarijn tussendoor komt ook helemaal goed. Liefde kent geen grenzen en de mogelijkheden voor de ceremonie ook niet! Graag neem ik alvast wat organisatie-stress weg en zorg ik in ieder geval dat de ceremonie er één wordt om nooit te vergeten.

“Een ceremonie met karakter – jullie karakter.”

Wie ben ik

Nadat ik jaren in allerlei landen heb gewoond en gewerkt, van China tot Zwitserland en van Guyana tot Thailand, ben ik nu met mijn gezin geland in het pittoreske Bad Nieuweschans. We genieten enorm van de rust en natuur in deze omgeving. Naast trouwambtenaar ben ik eigenaar van een boetiek met vintage trouwjurken, HBO docent, moeder van een zoon, vrouw van een hele lieve en knappe man (althans dat vind ik), reis ik graag de wereld over en bereid (en eet) ik graag gerechten uit allerlei windstreken.

Talen

Nederlands, Engels