Mevrouw M.A.A. Danso-Timmer

Motivatie

Ik houd van de liefde! Dé dag, gaat natuurlijk om het vieren van jullie liefde. En dat is mijn taak, om tijdens de ceremonie deze liefde onder woorden te brengen. Hoe ik dat ga doen? Dat hangt af van jullie, voor mij is het belangrijk dat er teruggekeken wordt op een droomdag. Als dat betekend dat ik midden in een weiland moet gaan staan, of juist op het dek van een schip, of wat voor mooie plannen er ook maar zijn – ik vind het geweldig en ben overal voor in!

Tijdens de ceremonie zorg ik graag voor een lach en een traan en betrek ik het liefst geliefden erbij.

Engels komt er net zo makkelijk uitrollen als Nederlands, dus ook dat behoort tot de mogelijkheden. En een woordje Duits, Frans en zelfs Mandarijn tussendoor komt ook helemaal goed. Liefde kent geen grenzen en de mogelijkheden voor de ceremonie ook niet! Graag neem ik alvast wat organisatie-stress weg en zorg ik in ieder geval dat de ceremonie er één wordt om nooit te vergeten.

“Een ceremonie met karakter – jullie karakter.”

Overig

Ook ben ik eigenaar van een boetiek met vintage trouwjurken, moeder van een zoon, reis ik graag de wereld over en bereid (en eet) ik graag gerechten uit allerlei windstreken.