Mevrouw A. Oldenburger-Offereins

Portret Mevrouw A. Oldenburger-Offereins

Ik vind het fijn om een huwelijksvoltrekking speciaal te maken en de toon te raken die jullie aanspreekt. Mijn uitdaging is dat jullie met veel plezier en genoegen terug kunnen kijken op deze belangrijke gebeurtenis. Dit geeft mij voldoening. Het liefst geef ik aan de ceremonie een beetje luchtige en feestelijke sfeer, verwerk in het welkom en mijn toespraak een persoonlijke noot. Als jullie een toekomstig bruidspaar zijn kun je er op rekenen dat mijn uitgangspunt is wat jullie willen.  Het is jullie dag! Daarom maak ik vooraf een afspraak om jullie thuis te bezoeken en in jullie eigen vertrouwde omgeving
luister ik naar jullie wensen en ideeën en hoor graag wat je zeker niet wilt en wat je juist wel wilt. Met een koffer vol “bagage” keer ik huiswaarts om er een gezellige, vrolijke persoonlijke toespraak van te maken.
Ik wens jullie veel succes met de voorbereidingen en verheug me er op jullie te ontmoeten!

13 geleden werd ik beëdigd als BABS van de gemeente Bellingwedde en heb inmiddels vele huwelijken mogen voltrekken. M.i.v. 1 januari 2014 ben ik tevens BABS geworden van de gemeente Oldambt.
Naast mijn passie als BABS ben ik getrouwd en heb 2 kinderen.