traffic iconWegwerkzaamheden

Op deze pagina vindt u informatie over de wegwerkzaamheden in Oldambt.

Nieuw Scheemda/'t Waar: fietspad Zijldieppad

Wegens het versterken van de kade van het Termunterzijldiep is het fietspad tussen Zijldieppad 6 in Nieuw Scheemda en het ’t Waar vanaf maandag 20 maart 07:00 uur t/m vrijdag 30 maart 17:00 uur afgesloten voor fietsers en voetgangers. Tijdens de werkzaamheden wordt er een omleidingsroute ingesteld via de Hamrikkerweg Nieuw Scheemda en Hoofdweg ’t Waar.

Finsterwolde: Veenweg/Hardenberg

Wegens het vervangen van het een deel van het fietspad achter de Hardenberg in Finsterwolde tussen de Veenweg (rioolgemaal) en Hardenberg 3 (groot parkeerplaats) is van woensdag 22 februari 7.00 t/m zaterdag 15 april 17.00 uur het fietspad afgesloten voor fietsers en voetgangers. Tijdens de werkzaamheden wordt er geen omleidingsroute ingesteld. Omrijden kan men via de Veenweg, Molenstreek en Klinkerweg.

Scheemda: brug Zwaagsterweg

Wegens onderhoudswerkzaamheden aan de Zwaagsterklap is de brug in de Zwaagsterweg over het Termunterzijldiep in Scheemda van maandag 20 maart t/m vrijdag 21 april tussen 7.30 en 16.30 uur tijdens werkdagen voorzien van een halve wegafzetting.

Blauwestad: Hoofdstraat

Wegens de bouw van een brug (Beekjuffer) is de Hoofdstraat tussen de Bovist en de Brugstraat/ Scheepsmeter in Blauwestad van maandag 20 februari 7.00 t/m vrijdag 29 september 17.00 afgesloten voor het verkeer. Tijdens de werkzaamheden wordt er een omleidingsroute ingesteld via de Bovist en een tijdelijke dam tussen de Elfenbank en de Brugstraat.