Wegwerkzaamheden

Op deze pagina vindt u informatie over de wegwerkzaamheden in Oldambt.

Overzicht op 1 kaart

Via onderstaande link komt u terecht op een digitale kaart van onze gemeente met daarop alle huidige en geplande wegwerkzaamheden. De kaart geeft standaard alleen de werkzaamheden van vandaag weer. Via de opties rechtsboven in de blauwe balk kunt u selecteren op gebied, periode, categorie en hinderklasse. Daarnaast kunt u zoeken op adres of plaatsnaam en een route plannen.

Overzichtskaart wegwerkzaamheden Oldambt

Wegafsluitingen

Scheemda: stremming Trekwegklap voor weg- en scheepvaartverkeer

In verband met onderhoudswerkzaamheden is de brug de Trekwegklap in Scheemda gestremd van 2 oktober tot en met 14 oktober 2017. De vaarroute is vanaf 18 oktober weer open. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van een tijdelijke brug. Er is een omleiding ingesteld voor het wegverkeer. 

Bad Nieuweschans: langdurige afsluiting Booneschanskerbrug

De Booneschanskerbrug tussen Bad Nieuweschans en Den Ham is sinds 21 juli 2017 afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De brug is wel toegankelijk voor voetgangers en fietsers. De gemeente gaat de brug vervangen. We verwachten dat de brug anderhalf tot twee jaar afgesloten is. Borden leiden gemotoriseerde weggebruikers ter plaatse om.

Klein Ulsda: onderhoudswerkzaamheden Ulsderweg

In de nacht van dinsdag 3 oktober 2017 vinden er vanaf 18.00 uur onderhoudswerkzaamheden plaats aan de Ulsderweg in Klein Ulsda. De rijbaan tussen de op- en afritten van de A7 worden over de gehele breedte voorzien van een nieuwe deklaag.

De toe- en afritten van de A7 (afrit 48 – Oudeschans) worden afgesloten voor het verkeer. Het verkeer op de A7 wordt omgeleid door middel van een omleidingsroute. Op de Ulsderweg worden verkeersregelaars ingezet, zodat de bewoners in Klein Ulsda bereikbaar blijven. De werkzaamheden duren uiterlijk tot woensdag 4 oktober 6.00 uur.

Winschoten: stremming N964/Kloosterbrug

De Provincie Groningen gaat tussen 9 en 23 oktober groot onderhoud uitvoeren aan de Kloosterbrug en aan de rijbaan en fietspad van de N964. De rijbaan, fietspaden en de Kloosterbrug zijn in deze periode gestremd. Het autoverkeer wordt omgeleid via de A7. Voor fietsers uit Scheemda en Midwolda zijn twee omleidingsroutes gemaakt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Verkeersloket van de Provincie Groningen. Het Verkeersloket is te bereiken via telefoonnummers: (050) 31 64 270 en (050) 31 64 738.