Wegwerkzaamheden

Op deze pagina vindt u informatie over de wegwerkzaamheden in Oldambt.

Overzicht op 1 kaart

Via onderstaande link komt u terecht op een digitale kaart van onze gemeente met daarop alle huidige en geplande wegwerkzaamheden. De kaart geeft standaard alleen de werkzaamheden van vandaag weer. Via de opties rechtsboven in de blauwe balk kunt u selecteren op gebied, periode, categorie en hinderklasse. Daarnaast kunt u zoeken op adres of plaatsnaam en een route plannen.

Overzichtskaart wegwerkzaamheden Oldambt

Wegafsluitingen

Scheemda: werkzaamheden De Akkers

Vanaf maandag 11 december tot en met vrijdag 15 december vinden er werkzaamheden plaats langs de Akkers in Scheemda. Hier wordt een persleiding aangelegd. De Akkers is hierdoor afgesloten tussen de Rijksweg en de Oosterstraat. De carpoolplaats blijft bereikbaar vanaf de Rijksweg. Het verkeer wordt omgeleid via de Rijksweg en de Lange Zuidwending.

Heiligerlee: onderhoudswerkzaamheden Nassaulaan

Tussen maandag 27 november en vrijdag 15 december vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan de Nassaulaan in Heiligerlee (tussen de Piekeniersweg en de Vendelstraat). De weg wordt hier opnieuw bestraat. Doorgaand verkeer is niet mogelijk, maar voor omwonenden wel bereikbaar. U kunt omrijden via de Piekeniersweg.

Winschoten: onderhoudswerkzaamheden Witte de Withstraat

Tussen maandag 27 november en woensdag 20 december vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan de Witte de Withstraat in Winschoten (tussen de Piet Heinlaan en de Van Speykstraat). De weg wordt hier opnieuw bestraat. De werkzaamheden worden in kleine vakken van circa 40 meter uitgevoerd en starten aan de zijde van de Van Speykstraat. Het verkeer wordt omgeleid via de Abel Tasmanstraat.

Bad Nieuweschans: langdurige afsluiting Booneschanskerbrug

De Booneschanskerbrug tussen Bad Nieuweschans en Den Ham is sinds 21 juli 2017 afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De brug is wel toegankelijk voor voetgangers en fietsers. De gemeente gaat de brug vervangen. We verwachten dat de brug anderhalf tot twee jaar afgesloten is. Borden leiden gemotoriseerde weggebruikers ter plaatse om.