Woonwagenstandplaats

Wilt u in aanmerking komen voor een woonwagenstandplaats? Of bent u op zoek naar een andere woonwagenstandplaats? Dan is het nodig dat u zich inschrijft in het register van standplaatszoekenden van onze gemeente. Als er geen standplaatsen beschikbaar zijn komt u op een wachtlijst.

Wachttijd

Als u zich heeft aangemeld dan komt u op een wachtlijst. Komt er een woonwagenstandplaats vrij, dan houden we rekening met een aantal dingen:

  • Heeft u of een van uw ouders eerder in een woonwagen gewoond?
  • Komt u uit deze regio?
  • Hoe lang staat u al op de wachtlijst?

U moet ieder jaar de inschrijving verlengen. Op basis hiervan vernieuwen we elk jaar de wachtlijst.

Inschrijfformulier

U kunt het inschrijfformulier aanvragen door een mail te sturen naar info@gemeente-oldambt.nl. U kunt het formulier ook telefonisch aanvragen via (0597) 48 20 00. Het ingevulde inschrijfformulier kunt u in de bijgevoegde retourenvelop naar ons opsturen. U hoeft hier geen postzegel voor te gebruiken.

Voorwaarden voor inschrijven

U kunt zich inschrijven als u minimaal 16 jaar of ouder bent en beschikt over de Nederlandse nationaliteit of een geldige verblijfstitel. Vanaf 18 jaar of ouder kunt u in aanmerking komen voor een woonwagenstandplaats. U kunt zich éénmaal inschrijven. De inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. U bent zelf verantwoordelijk voor de juistheid van uw gegevens.