Betaling aanslag belastingen

Online betalen

U kunt eenvoudig betalen via iDeal door de QR code aan de voorkant van uw aanslag te scannen. Na het kiezen van uw bank kunt u via onze betaalpagina of uw Mobiel Bankieren App betalen.

Internet bankieren

U kunt het te betalen bedrag overmaken op rekeningnummer NL19BNGH028.51.44.510 Bank Nederlandsche Gemeenten op naam van de Gemeente Oldambt. Het is belangrijk dat u uw aanslagnummer erbij zet.

Een betaling waar geen aanslagnummer bij staat kan niet worden verwerkt.

Automatische incasso

Indien u al gebruik maakt van Automatische Incasso, dan hoeft u voor de Afvalstoffenheffing geen nieuwe machtiging af te geven. De machtigingen blijven geldig tot dat u de machtiging zelf intrekt. Op de aanslag ziet u automatische incasso termijnen. Natuurlijk kunt u, indien u nog geen gebruik maakt van Automatische Incasso, altijd een machtiging aan ons afgeven voor het automatisch incasseren van uw gemeentelijke belastingen.

Betaling aan de balie

Betalen van een belastingaanslag aan de balie van het gemeentehuis kan alléén op afspraak. U kunt op de volgende manieren een afspraak maken: bij de balie van het gemeentehuis, telefonisch (0597) 48 20 00 of online een afspraak maken:

Afspraak maken

Komt u een herinnering, aanmaning of dwangbevel betalen dan kan dit zonder afspraak.