Discriminatie melden

Heeft u discriminatie meegemaakt of bent u hiervan getuige geweest? U kunt bij Discriminatie.nl Groningen terecht voor meldingen, klachtbehandeling en advies.
U kunt rechtstreeks (eventueel anoniem) melden op de website van Discriminatie.nl Groningen: https://discriminatie.nl/groningen/.externe-link-icoon

Wie zijn wij?

Discriminatie.nl Groningen is een toegewijd team van professionals dat zich inzet voor gelijke behandeling en het aanpakken van discriminatie en ongelijke behandeling op verschillende fronten. Met jarenlange ervaring staan we klaar om uw verhaal te horen en u te ondersteunen bij het nemen van de nodige stappen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wij registeren alle klachten van discriminatie en bieden een luisterend oor. Afhankelijk van de melding bekijken we wat wij aanvullend kunnen doen. In sommige gevallen leidt een melding tot hoor en wederhoor, een advies, doorverwijzing of een juridisch traject. We denken graag met u mee.

Educatie en preventie

WAARD is het Groningse kenniscentrum voor inclusie. WAARD is actief in alle lagen van het onderwijs en binnen professionele teams met workshops, trainingen, gastlessen en lezingen. Ook denkt WAARD mee in beleidsadvies, protocollen, en/of voorlichting rondom bewustwording op het gebied van diversiteit, discriminatie en inclusie.
Meer weten? Ontdek op www.wijzijnwaard.nlexterne-link-icoon onze educatieve programma’s die gericht zijn op het vergroten van bewustwording en het creëren van een inclusievere samenleving. Onze contactgegevens vindt u hieronder.

Contact

Discriminatie.nl Groningen

050-5498702 | groningen@discriminatie.nl | www.discriminatie.nl/groningen/externe-link-icoon

WAARD

050-2053323 | info@wijzijnwaard.nl | www.wijzijnwaard.nlexterne-link-icoon