Hulp bij schulden

Iedereen staat wel eens rood. En een lening afsluiten voor een grote aankoop is tegenwoordig heel normaal. Maar leningen moeten wel worden afgelost. Als dat niet (meer) lukt, kunnen de problemen snel groter worden. Ook als er meer geld uitgegeven wordt dan er binnenkomt, ontstaan er snel financiële problemen. Dan is het belangrijk om advies te vragen aan een betrouwbare en deskundige instantie: de Volkskredietbank.

De Volkskredietbank

De Volkskredietbank voor Noord- en Oost Groningen is door gemeenten opgericht om mensen met problematische schulden te helpen. De Volkskredietbank zoekt altijd samen met u naar haalbare oplossingen. Ook kan de Volkskredietbank u helpen beter met uw geld om te gaan, zodat u niet opnieuw in de problemen komt.

 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden middels een aanmeldformulier Schuldhulpverlening VKB. U kunt het formulier ophalen op onze locatie aan de Garst 1 in Winschoten.

Naar aanleiding van uw aanmelding wordt u uitgenodigd voor een gesprek door een medewerker van de VKB.

Ook kunt u zich telefonisch aanmelden bij de VKB Appingedam via het telefoonnummer (0596) 69 32 81 (op werkdagen tussen 8.30 en 10.30 uur) of via het mailadres: frontoffice@volkskredietbank.nl.