Wat leuk! Jullie gaan trouwen of gaan een geregistreerd partnerschap aan. Dit is een hele grote, belangrijke stap in jullie leven. Op de grote dag willen jullie dat alles klopt. Dus óók je trouwambtenaar.

Op zoek naar een vrolijke, authentieke BABS om samen de liefde te vieren met jullie als stralend middelpunt? Als trouwambtenaar mag ik de ceremonie regisseren en jullie liefde voor elkaar vertalen in woorden.

Wanneer jullie speciale dag in zicht is, kom ik graag  bij jullie langs om een perfect beeld te krijgen van jullie liefdesverhaal. Van de eerste ontmoeting tot aan nu. Samen kunnen we dan kijken wat jullie wensen zijn voor de ceremonie. Volg jullie hart, want het is jullie dag! Maar ik denk natuurlijk ook graag met jullie mee!

Het is aan mij om jullie en jullie familieleden en vrienden te verrassen met jullie liefdesverhaal met als doel: een leuke ongedwongen spontane ceremonie met een lach en een traan en interactie met jullie dierbaren. Van jullie speech maak ik een persoonlijk en betekenisvol verhaal, met natuurlijk de nodige humor.

Op de grote dag zullen jullie worden overladen met liefde, emoties en gevoelens. Deze dag moeten jullie zeker gaan genieten van alles wat er gebeurt.

En of jullie nu een grote bruiloft geven met veel gasten, of juist een intiem groepje van naaste familie en vrienden… We gaan er samen met de gasten een feestje van maken en onvergetelijke herinneringen van jullie dag maken!

Ik vier graag met jullie de liefde ongeacht wie jullie zijn.

Laat de hoeveelheid liefde in de wereld groeien door zelf liefdevol te wezen.

Liefde is voor iedereen.

Wie ben ik

Ik ben een geboren en getogen Oldambtster en een echte Grunneger (Gronings sprekend en doe maar gewoon dan doe je gek genoeg). Woonachtig met mijn gezin in het Oldambt. Naast mijn functie als trouwambtenaar ben ik ook werkzaam voor de gemeente.

Waar ik energie van krijg is vooral het voltrekken van huwelijken en partnerregistraties van alle leuke stellen, reizen, lekker uit eten gaan, leuke dingen doen met mijn gezin en vrienden en genieten van de kleine dingen in het leven.

Talen

Nederlands, Gronings, Duits