Jacquelien Gremmer

Wat leuk! Jullie gaan trouwen of gaan een geregistreerd partnerschap aan. Dit wordt natuurlijk een speciale dag met jullie als stralend middelpunt. Als trouwambtenaar mag ik jullie ceremonie regisseren. En deze dag wil ik voor jullie onvergetelijk maken door de ceremonie en speech zo persoonlijk mogelijk te maken. Ook vind ik het erg belangrijk dat er ruimte is voor de nodige humor.

Wanneer jullie speciale dag in zicht is, kom ik graag  bij jullie langs om een perfect beeld te krijgen van jullie liefdesverhaal. Van de eerste ontmoeting tot aan nu. Samen kunnen we dan kijken wat jullie wensen zijn voor de ceremonie. Volg jullie hart, want het is jullie dag! Maar ik denk natuurlijk ook graag met jullie mee!

Op de grote dag zullen jullie worden overladen met liefde, emoties en gevoelens. Deze dag moeten jullie zeker gaan genieten van alles wat er gebeurt.

En of jullie nu een grote bruiloft geven met veel gasten, of juist een intiem groepje van naaste familie en vrienden… We gaan er samen met de gasten een feestje van maken en onvergetelijke herinneringen van jullie dag maken!

Wie ben ik

Ik ben een geboren en getogen Oldambtster en een echte Grunneger (Gronings sprekend en doe maar gewoon dan doe je gek genoeg). Nog steeds woonachtig met mijn gezin in het Oldambt. Naast mijn functie als trouwambtenaar ben ik ook werkzaam voor de gemeente.

Waar ik energie van krijg is vooral het voltrekken van huwelijken en partnerregistraties van alle leuke stellen, reizen, lekker uit eten gaan, leuke dingen doen met mijn gezin en vrienden en genieten van de kleine dingen in het leven.

Talen

Nederlands, Gronings, Duits