Schuldhulp voor ondernemers

De Gemeente Oldambt staat klaar om ondernemers te ondersteunen die te maken hebben met financiële uitdagingen. In samenwerking met de Vereniging van Kredietbanken (VKB) en 2 Solve It, streven we ernaar om ondernemers in onze regio bij te staan die getroffen zijn door diverse omstandigheden, waaronder de coronapandemie, energiecrisis en stijgende inflatie

2 Solve It is een waardevolle partner die ondernemers bijstaat in het oplossen van hun financiële vraagstukken. De gespecialiseerde medewerkers van 2 Solve It bieden kosteloze begeleiding aan ondernemers, waarbij maatwerk centraal staat. Van het ordenen van zowel persoonlijke als zakelijke financiën tot het vinden van passende oplossingen, zij zorgen ervoor dat financiële problemen niet escaleren terwijl er actief gewerkt wordt aan duurzame oplossingen.

De ondersteuning van 2 Solve It strekt zich uit tot diverse aspecten, waaronder het aanpakken van betalingsachterstanden op het gebied van huur, hypotheek en leveranciers. Bovendien helpen ze ondernemers bij het navigeren door complexe instanties zoals de belastingdienst, deurwaarders en incassobureaus.

Meer informatie: https://2solveit.nl/oldambt/externe-link-icoon