Subsidies voor verduurzaming en woningverbetering

Voor eigenaren met officiële aardbevingsschade (minimaal € 1.000 schade). Bedoeld voor het verbeteren en energiezuinig maken van de woning. Lees meer hierover op de website van SNN/waardevermeerderingexterne-link-icoon.

Voor eigenaren van huizen in het aardbevingsgebied die buiten de versterkingsopgave vallen. Lees meer hierover op website van SNN/verduurzaming en verbetering.externe-link-icoon

Voor eigenaren met een versterkingsadvies op basis van oude regels. Bedoeld voor energiebesparende maatregelen. Lees meer hierover op de website van SNN/verduurzamingexterne-link-icoon.

Voor eigenaren die al lang wachten op een beoordeling of op basis van de nieuwste regels en herbeoordeling krijgen. Deze subsidie is voor verduurzaming en verbetering van de woning. Lees meer hierover op de website van SNN/verduurzaming17000externe-link-icoon.

Bij een herbeoordeling heeft u daarnaast ook recht op de regeling versterking gebouwen.  Dit bedrag mag u vrij besteden. Lees meer hierover op de website van SNN/regeling versterkingexterne-link-icoon.

Subsidie Blok B.externe-link-icoon Voor eigenaren die van de gemeente een brief hebben gekregen dat ze zijn uitgekozen voor deze regeling. Het gaat dan om straten of wijken waar moeilijk uitlegbare verschillen ontstaan als gebouwen beoordeeld worden met de nieuwste inzichten.