Verloren voorwerpen

Bent u iets verloren in de gemeente Oldambt?

Ga dan naar de landelijke overheidswebsite www.verlorenofgevonden.nlexterne-link-icoon.
Hier kunt u aangifte doen van uw verloren voorwerp. U kunt hier ook kijken of het voorwerp al gevonden is.

Is het voorwerp gevonden? Dan kunt u het persoonlijk afhalen. Neem voor meer informatie contact op met ons via de telefoon, WhatsApp of mail info@gemeente-oldambt.nl

Bent u uw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs verloren?

U hoeft geen aangifte te doen bij de politie als het gaat om verlies. Geef uw vermissing zo snel mogelijk aan ons door. Dit om misbruik te voorkomen.
U kunt de melding van verlies van uw paspoort of identiteitskaart online doorgeven via onze website of zonder afspraak tijdens openingstijden (maandag tot en met donderdag 9.00 -12.00 uur en 13.30– 16.00 uur of vrijdag 9.00 – 12.00 uur en 13.30 - 14.30 uur).
Het melden van het verlies van uw rijbewijs of kentekenplaat doet u bij het RDWexterne-link-icoon

Voor het aanvragen van een nieuw document is een afspraak maken wel nodig. Dit kan online of telefonisch geregeld worden.
Kijk voor meer informatie op Paspoort, ID-kaart en rijbewijs.

Bij diefstal, zakkenrollerij, overval of andere misdrijven is het verstandig om wel aangifte te doen bij de politie 0900 8844.

Om frauderisico’s te beperken is het wettelijk geregeld dat teruggevonden paspoorten, identiteitskaarten en rijbewijzen niet meer worden teruggeven aan de houder. Deze documenten worden vernietigd.