Voorbereidend zwemles

Kinderen die op de wachtlijst staan, kunnen in zwembad de Watertoren starten met voorbereidend zwemles.

Op  vrijdagmiddag van 14.00 - 14.30 uur kunnen kinderen die bij ons op de wachtlijst staan voor zwemles alvast wennen hoe het is om echt op zwemles te gaan in de lessen ‘voorbereidend zwemles’. Op een speelse manier worden de kinderen wegwijs gemaakt in het water. Kinderen kunnen vanaf de leeftijd van 4 jaar opgegeven worden voor zwemles, zodra uw kind vervolgens op onze wachtlijst aan de beurt zou zijn gaan we bekijken op welk niveau binnen onze zwemlessen uw kind geplaatst kan worden. Deelname aan deze lessen geeft dus geen voordeel op de wachtlijst!

Wat doen we in de lessen voorbereidend zwemles?

Allereerst maken we de kinderen wegwijs binnen zwembad ‘de Watertoren’. Vervolgens gaan we, in kleine groepjes, met de kinderen tal van vaardigheden in het water oefenen. Onder andere het onder water kijken, over obstakels in het water klimmen en het springen in het water komt ruim aan bod. In een later stadium gaan we zelfs technische vaardigheden zoals het drijven op buik en rug en een aantal zwemslagen met de kinderen oefenen.

Hoe kan ik mijn zoon of dochter aanmelden voor deze lessen?

Allereerst dient uw zoon of dochter bij ons op de wachtlijst staan voor zwemles. Vervolgens kunt u contact met ons opnemen om uw kind op te geven voor de lessen voorbereidend zwemles.

Let op: voor de lessen geldt wel vol=vol.