Gebruik in en om de woning

Wanneer er aanpassingen in uw huis nodig zijn en u in staat bent dit zelf te regelen vanuit eigen financiële middelen, dan kunt u terecht bij onderstaande aanbieders. Zij kunnen kijken of ze u kunnen helpen met de wensen die u heeft.

Zijn er aanpassingen in uw huis nodig waardoor u langer thuis kan wonen of een beter woongenot krijgt? Heeft u de mogelijkheid dit zelf of met hulp van vrienden en familie te regelen? Er zijn verschillende bouwmarkten in de regio waar veel materialen te koop zijn voor het aanpassen van uw woning.

Bij Tweedehandshulpmiddelen.nlexterne-link-icoon kunt u terecht voor hulpmiddelen. Deze worden zowel nieuw als tweedehands aangeboden. In Hoogezand zit een winkel die u kunt bezoeken.

Bij Smienk trapliftenexterne-link-icoon kunt u terecht voor tweedehands trapliften. Dit zijn trapliften van alle merken die iemand anders eerst gebruikt heeft en Smienk gekocht heeft. De tweedehands trapliften zijn technisch nagekeken en vernieuwd. Hiermee is het doel van Smienk om een traplift voor iedereen betaalbaar te maken en verspilling tegen te gaan.