Huishoudelijke hulp zelf regelen

Heeft of krijgt u steeds meer moeite om het huishouden zelf op orde te krijgen/houden? Dan is een huishoudelijke hulp misschien iets voor u. Hieronder vindt u een aantal aanbieders die huishoudelijke hulp leveren en die u kunt financieren uit eigen middelen.  

Zo lang mogelijk thuis wonen, met alle zorg die u nodig heeft en aandacht voor alles wat het leven de moeite waard maakt. Dat is waar Thuisgenotenexterne-link-icoon voor staat. Thuisgenoten biedt alle vormen van thuiszorg.

De Nieuwe Zorg Thuis (DNZT)externe-link-icoon biedt huishoudelijke hulp in veel gemeenten in Nederland. De missie van DNZT is om de cliënten langer zelfstandig thuis te laten wonen. De zorgvraag van de cliënt staat centraal bij DNZT en ze vinden het belangrijk dat de hulp wordt geleverd door mensen uit de regio.

Miep Huishoudservice en Begeleidingexterne-link-icoon is een landelijke aanbieder van huishoudelijke ondersteuning en persoonlijke begeleiding met als doel een schoon en leefbaar huis. Miep Huishoudservice helpt graag om het thuisgevoel in stand te houden en samen te kijken wat er nodig is.

Tzorgexterne-link-icoon is een landelijke zorgverlener van huishoudelijke hulp en individuele begeleiding. Tzorg onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht voor cliënten en de kwaliteit van de dienstverlening.

BiOnsexterne-link-icoon is een innovatieve thuiszorgorganisatie. Ze vinden dat de cliënt elke dag op zorg moet kunnen rekenen. Daarom vindt BiOns de continuïteit in de zorgverlening erg belangrijk.

U kunt uw huishoudelijke hulp ook zoeken op verschillende websites. Hieronder staan een aantal websites waarop huishoudelijke hulp wordt aangeboden:

Hulpmiddelen bij het huishouden

Op Scouters.nlexterne-link-icoon zijn verschillende hulpmiddelen te vinden die handig zijn in het huishouden. Dit zijn hulpmiddelen die dagelijkse handelingen makkelijker kunnen maken. Dit kan ervoor zorgen dat u minder hulp nodig bent van naasten of verzorgers.

Maaltijdvoorzieningen

TSN Thuiszorgexterne-link-icoon biedt u de mogelijkheid om vriesverse, koelverse of warme maaltijden (afhankelijk van uw woonplaats) bij u thuis te laten bezorgen tegen aantrekkelijke prijzen. U moet dan wel lid zijn van de TSN ledenservice. De maaltijden worden vers en met natuurlijke ingrediënten bereid. U heeft de keuze uit vele verschillende maaltijden van Hollandse kost, internationale gerechten tot vegetarische gerechten. Er zijn ook voldoende mogelijkheden wanneer u een speciaal dieet volgt.

Buurtzorgexterne-link-icoon biedt verse en vriesverse maaltijden aan. Het eten wordt bereid door koks van Buurtzorg. Het zijn ambachtelijke, gezonde en smakelijke gerechten. Er worden verse ingrediënten gebruikt en er wordt rekening gehouden met w persoonlijke eetwensen. De maaltijden kunt u zelf samenstellen zodat u helemaal zelf bepaalt wat u wilt eten. U kunt ook een proefpakket aanvragen.

Maaltijdservice Oosterlengteexterne-link-icoon biedt lekkere, gezonde en betaalbare maaltijden. De koks koken elke dag voor iedereen die dat wil. De maaltijden worden bereid in de hypermoderne keuken in Oude Pekela. De maaltijden worden aan huis geleverd.

Bij Tafeltje Dekje van Uitgekooktexterne-link-icoon kunt u elke week kiezen uit zeker 20 verschillende maaltijden varierend van maaltijden met vlees of vis, vegetarisch, Oosters eten tot een oer Hollandse stamppot. U kunt de Tafeltje Dekje maaltijden op meerdere momenten in de week gratis laten thuis bezorgen. Er komt steeds een vaste bezorger bij u aan de deur. De maaltijden zijn na bezorging nog vijf dagen houdbaar in de koelkast. Wilt u meer weten over Tafeltje Dekje van Uitgekookt? Klik dan hier om naar de website te gaan.

Er zijn ook verschillende supermarkten in de buurt waar u online boodschappen kunt bestellen. Afhankelijk van de supermarkt kunnen de boodschappen ook worden bezorgd.