Openingstijden

Maandag: 9.00 tot 16.30 uur
Dinsdag: 9.00 tot 16.30 uur
Woensdag: 9.00 tot 19.30 uur*
Donderdag: 9.00 tot 16.30 uur
Vrijdag: 9.00 tot 15.00 uur

*Tijdens de avondopenstelling geldt een beperkte dienstverlening. Meer informatie hierover vindt u bij de producten op onze website.

Parkeren en bereikbaarheid i.v.m. sloop bibliotheek

In verband met de sloop van de oude bibliotheek naast het gemeentehuis aan de Johan Modastraat is de bereikbaarheid beperkt. Kom op tijd als u een afspraak heeft. Er is minder parkeergelegenheid naast het gemeentehuis. U kunt wel parkeren achter het gemeentehuis, maar u moet mogelijk omlopen. Lees meer over de bereikbaarheid, looproutes en parkeren

Parkeren voor mindervaliden

Bent u slecht ter been? Dan adviseren we u om te parkeren op het parkeerterrein tussen het gemeentehuis en de Hema. Hier zijn twee gehandicaptenparkeerplaatsen. In verband met de sloop van de bibliotheek, kunt u momenteel niet via de Johan Modastraat tot voor het gemeentehuis rijden. Mocht u problemen voorzien bij uw bezoek, neem dan van tevoren even contact met ons op.

Product aanvragen of een melding /aangifte doen?

U kunt een groot aantal zaken online, via deze website aanvragen of aangeven. Soms heeft u daar DigiD voor nodig, dit kunt u aanvragen bij DigiD.

Zoekt u informatie,  wilt u uw verhuizing doorgeven, afvalzakken (retourstoffen) bestellen of een afspraak maken? U hoeft hiervoor niet naar het gemeentehuis te komen. U zoekt op onze website uw gewenst product op en kunt direct zien wat u precies moet doen om de aanvraag, aangifte of melding te kunnen doen.

Afspraak maken

Soms is het noodzakelijk dat u persoonlijk naar het gemeentehuis locatie Modastraat of locatie de Garst moet komen om een aanvraag- of aangifte te doen. U moet daarvoor een afspraak met ons  maken. Bijvoorbeeld voor het aanvragen van een paspoort, identiteitskaart, rijbewijs, aangifte geboorte. U kunt de afspraak in veel gevallen zelf online, inplannen.

Alle informatie over het maken van een afspraak staat duidelijk omschreven bij de producten.

Locatie Johan Modastraat 6 Winschoten  

Voor algemene informatie of het afhalen van uw paspoort, identiteitskaart en rijbewijs kunt u, zonder afspraak, terecht aan de Johan Modastraat 6 in Winschoten.  (Aanvragen van deze producten doet u op afspraak).

Locatie de Garst Winschoten

Openingstijden voor het aanvragen van WMO ondersteuning dagelijks tussen 9.00 uur en 12.30 uur.
Voor werk en inkomen maakt u een afspraak.

Huisregels

Huisregels gemeente Oldambt

Verdere contact informatie

Hebt u op onze website niet gevonden wat u zoekt en wilt u een medewerker spreken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Telefoon (0597) 48 20 00
Vanuit buitenland (0031) 597 48 20 00
Fax (0597) 42 00 93
E-mail: info@gemeente-oldambt.nl
Postadres: Postbus 175
9670 AD Winschoten

Contactformulier

U kunt ook contact met ons opnemen via het:

Openingstijden andere gemeentelijke diensten

BTW- en KvK-nummer

BTW-nummer NL8214.79.490.B.01
KvK-nummer 01176290
Hoofdvestigingsnummer 000023573643