Inkomen

Cliëntenpanel

Voor het Cluster Maatschappelijke zaken van de gemeente Oldambt is een goede relatie met de klanten, met wederzijds respect voor rechten en plichten, van groot belang. Om de klanten meer te betrekken bij de uitvoering van de Participatiewet, de IOAW en de IOAZ en de kwaliteit van de dienstverlening, is een zogenaamd cliëntenpanel ingesteld. Op deze wijze bestaat er voor de klanten een manier om mee te praten over de uitvoering van de Participatiewet, de IOAW en de IOAZ en de beleidsvorming.

Lees verder >
 

Kindpakket

In Nederland groeien nog altijd teveel kinderen op in armoede. Hierdoor zijn schoolreisjes of zwemlessen niet voor alle kinderen vanzelfsprekend. Opgroeien in armoede heeft serieuze gevolgen voor de ontwikkeling van een kind. Daarom doen we in Oldambt mee aan het landelijke initiatief ‘Samen voor alle kinderen’. Ga naar de pagina Samen voor alle kinderen.

 

Contactgegevens

Wilt u contact met ons opnemen, dan vindt u hier een overzicht van alle contactmogelijkheden.

Bezoekadres: Garst 1, 9673 AA Winschoten
Postadres: Postbus 175, 9670 AD Winschoten

Telefoonnummer: (0597) 48 20 00
E-mail: info@gemeente-oldambt.nl 

Contactformulier

Contactpersoon

Iedere klant van het cluster Maatschappelijke Zaken heeft een vaste contactpersoon, een klantmanager. Deze klantmanager is het aanspreekpunt voor alle zaken rondom de uitkering. Heeft u vragen dan kunt u op werkdagen van 9.00 tot 10.00 uur telefonisch contact opnemen met uw klantmanager via nummer (0597) 48 20 00. U kunt dan ook een persoonlijke afspraak maken.

Bereikbaarheid

  • Routebeschrijving: Zie Google Maps
  • Openbaar vervoer
    Het kantoor van het cluster Maatschappelijke Zaken ligt op twee minuten loopafstand van het bus- en treinstation in Winschoten. Voor meer informatie over openbaar vervoer van en naar ons kantoor kijk op www.ov9292.nl.

Openingstijden

De receptie van het cluster Maatschappelijke Zaken is van maandag tot en met donderdag geopend van 9.00 tot 16.30 uur. Op vrijdag is de receptie geopend van 9.00 uur tot 15.00 uur.

Er is voor klanten een telefonisch spreekuur op werkdagen van 9.00 tot 10.00 uur. U kunt dan contact opnemen met uw klantmanager via nummer (0597) 48 20 00.